MP3

Monday, January 26, 2015

Betday Shout !!!

Bismilahirahmannirahim ...

Assalammualaikum . Hii Hii . Okay hari saya mau wishh c Nuratikah Binti Lounis ni sebab today is her birthdayy . Hepi Bufday Tikaa . genap sudah kau 18 . nahh tua sudahh kann . haha . tahniahh kau lahir duluan dari sy ahh . Niiiena bah gambar c Tika niee

The Beautiful view of MRSM TMFS Sandakan

 Bebeh kan c Tika . okayy , diceritakan our first met nie masa bulan March d MRSM Sandakan. tapi masa tu kami ni ndak la kunun rapat. Tapi kami dalam bilik yg bersebelahan yg sekarang kami gelar bilik tu Sweet 16 sbab kami ada 16 org yg mmg same mental illness. haha .

Bila lama2 bersama drg nie trus kami dua jadi rapat dan tertubuh la juga geng Ukhuwah (Khaiee, Ila , Tika, Saya) haha . Kenapa Ukhuwah sebab kami beli button badge sama2 ada tulisan Ukhuwah. Byk la persamaan sy sama c Tika nie . Ramai betul org cakap muka kami sama .. Hurmm . haha . suka hatilahh kamu laa mau cakap sama ka tidakk . tapi antara kami 4 org nie sy dgn drg semua selalu sgt kena cakap sama mukaa . adoihh . muka sy boleh masuk mana2 la kalii . haha .

Okay Tikaaa , sempena Betday kau ampunkan laa segala salah silap halalkan ilmu kasih sayang masa makanan yg kau sdh bagii . hahaha atau sy terambil . wakakaka .
Graduation Day

Tikaa , semoga kau panjang umr dan murah rezeki dan bebeh selalu . lepastu dapat result yg meletop ahh . sama2 laa kitaa semuaa yaa . Aminn . Batch Flemingo boleh baa tuu . Jaga diri kau d tempat kerja ahh . bahaya tu tempat kau tu klu kw kerja malam lagilahh kan . semoga sukses selalu . pssstt psst kalau kahwin jan lupa jemput ah . bak kata siapa tu Eva ka Shasha Hot Seat kann . haha. 

Tika with our phyical education shirt

Zain n Tika

Graduation day 

Hafiz n Tika

Nahh ambik engko aku dah cungkil gambar kat Fb hang nohh . hahaha . Saya ndak tau sdh mau cakap apaaa . Wish kau sukses forever laaa ahh . Jeleye . ohyaaa . diceritakan kalau lahh skrg kita ada d hostel kan kompom malam ni kau mandi bedak tu . tradisi Sweet 16 . ahah . Teringat pulak tahun lalu kann tym betday kau , dgn kad yg comel c Ila buat tu . tgah2 kita snapp gambar warden dtg p marah sebab bising betul walaupun sdah lights off . haha . semua terdiam kan lepas jak warden turun terus ketawa balik . ahah . rinduuu :" semua Sweet 16 ...

Ini masa perasmian MRSM Sandakan
Kami jadi AJK Protokol

Pssttt psttt , nantikan next entry ya about Sweet 16 yg aku dok sebut2 tu . 

2 comments: