MP3

Saturday, February 7, 2015

My Perfecto =)

Bismillahirahmannirahim ....
Assalammualaikum wbt .hi hi hii . Hi korang . hah . bulan 2 sudah tapi sy masih lagi xda entry baru .wokey *ada dorg kesah kalau kau takde entry baru bukan pemes pun * hahaha . 

tudiaaa tajukk bukan mainn lagi kannn . nie sebenarnya aku mau cer sikit ,,,, mari dekat2 sikit . hari tu masa bufday aku *ececece im officially 18* nanti la aku buat entry pasal bufday aku hari tu . aku dengan my friend Ummey *jiran sebelah katil masa kt maktab , dia macam mak aku la kat sna , she was so caring gaiss , kalau dalam bilik hal kebajikan bagila dengan ummey , kompom la dia uruskan* kami kluar la pegi WANBIH *oneborneo* 


okay this is Ummey*Dayangku Siti Ummi Saleha* bahagian muka
 tu aku sengaja hitamkan dia ni tak suka sgt upload2 gambar bagai


haha . time tu aku lambat datang okayy . jdi aku suruh la ummey pegi beli tiket wayang dulu. can u guess apa cer jdi pilihan ?? teka teka . hehe . okay *drum roll* kami pilih SUAMIKU ENCIK PERFECT 10 gaissss *okay cerita biasa jak pun* hah mesti korg cakap ala cerita tu ke ? biasa jak . okay fine fine ... bagi aku yang peminat tegar drama melayu nie aku suka sgt2 laaa . mmg sweet joh . haha . ni hah tiket kami tuuu



ni hah



okay Ummey blanja aku tgok wayang . haha . dia yg bayarkan okayy . mehh sini aku cerita dengan lebihh lanjut. Cerita ni diadaptasi dari novel


aku tak baca lagi novel ni
trus direct ja tgok wayang

karya SYAMNURIEZMIL ... best la . dalam cerita ni Lisa Surihani memegang watak Aleeya Azmeen . Aaron Aziz *uuuu sweet gila watak dia* sebagai Zarief Danial . meh kita tengok gambar gambar nyaa


Gambar kat atas ni kat depan rumah Aleeya , masa ni dorang Aleeya tgah risau untuk cri cincin kwin . lepas Zarief bagi cincin tunang yang dia sbnrnya mau bagi tunang dia tu . ada satu ayat ni yang aku sukaaa sangattt Zarief Danial yg cakap "kalau cincin tu muat kat jari kelingking lelaki n muat dengan jari manis perempuan maknanya dorang jodoh" OMG ! haha . is it true . ? but serious talk mmg best cerita ni .


 Gambar atas ni pulak masa mak Aleeya suruh minum susu . Aleeya sgt anti dengan susu okay. jadi suami dia cakap "Aleeya minum separuh abang minum separuh" hah . ambik engkau . suwit okay . hahahha . lepas tu mak dia kluar bilik , Aleeya pun muntah kat baju Zarief . haha .








hah , ini jakk laaa ulasan yang aku mau buat . hahahaha .  disebabkan aku minat gila wayang ni dengan background song aku letak OST nyeee . haha . Cakra Khan voiceee . idol . haha . tatata . babaiii

p/s : harini aku ada kelas . kelas apa ? jeng jeng jeng ... babaiiiii

7 comments:

  1. hoho entry baru owww .. terbaik la awak .. ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe.. eh siapakah itu mr pp?

      Delete
    2. Kura kura dalam perahu . Pura pura tak tahuu ..xD

      Delete
    3. hahahaahahahaha *ketawa kuat kuat

      Delete
    4. budak taekwondo kan awak ^_^ hebatnyee

      Delete
    5. Ehh . Haha . Camanee tauu ??? :P

      Delete